www.solhjem.dk
Forside    
Dine data (GDPR)

Persondatapolitik for Aktivitetshuset Solhjem Bjergby-Mygdal


Formålet med foreningens Aktivitetshuset Solhjem Bjergby-Mygdal's persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter dine person/firma-oplysninger, når du er medlem i foreningen eller lejer lokaler i Aktivitetshuset Solhjem.

1. GENERELT

I forbindelse med et medlemskab eller ved leje af lokaler indsamles der personoplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om, hvilke informationer der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

2. HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI?

Når du melder dig ind i foreningen eller lejer lokaler Aktivitetshuset Solhjem Bjergby-Mygdal's bygninger indsamler vi person/firma-oplysninger: Navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Aktivitetshuset Solhjem Bjergby-Mygdal videregiver ikke dine oplysninger til samarbejdspartnere eller tredjeparter.

3. SÅDAN ANVENDER OG OPBEVARER VI DINE PERSONOPLYSNINGER

De oplysninger, som vi indsamler og behandler om dig eller dit firma, er nødvendige for administration af dit medlemskab, eller ved leje af lokaler, som du senere faktureres for. Alle oplysninger på papir er i et aflåst rum, og derudover har vi implementeret adgangslogin i vores systemer, således at det kun er foreningens bestyrelse der har adgang til personoplysninger.

4. SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER

Dine oplysninger slettes, når vi ikke længere skal bruge dem til de formål, som vi har beskrevet ovenfor. Som hovedregel sletter vi oplysninger senest 5 år efter oplysningerne har været i brug. Har du spørgsmål i forbindelse med vores behandling af dine oplysninger, kan du kontakte den dataansvarlige ved at skrive til Aktivitetshuset Solhjem på mail: info@solhjem.dk

5. DINE RETTIGHEDER

Du har ret til at få indsigt i de person/firma-oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har også ret til at få rettet dine personoplysninger, hvis de er forkerte. Vi vil derefter rette forkerte person/firma-oplysninger eller oplysninger, der er blevet forældede siden indsamlingen. Hvis du ønsker at slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig er det også muligt, medmindre vi ikke kan forsætte dit forløb hos os uden disse oplysninger.

www.bjergby-mygdal.dk
Tlf: 29 89 81 55 - Mail: info@solhjem.dk